Αελ Οφη / Super League 1 Ael Ofh 17 15 Novasports 1 Arouraios Gr Eidhseis / Ο οφη υποδέχεται το σάββατο (06/03, 15:00) την αελ, στο γήπεδο «θεόδωρος βαρδινογιάννης» παρακολουθείστε μέσα από το το ekriti.gr live την εξέλιξη της κρίσιμης αναμέτρησης του οφη με την.

Αελ Οφη / Super League 1 Ael Ofh 17 15 Novasports 1 Arouraios Gr Eidhseis / Ο οφη υποδέχεται το σάββατο (06/03, 15:00) την αελ, στο γήπεδο «θεόδωρος βαρδινογιάννης» παρακολουθείστε μέσα από το το ekriti.gr live την εξέλιξη της κρίσιμης αναμέτρησης του οφη με την.. Η αελ απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με. Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες για το ματς της λάρισας με τον οφη, στο πλαίσιο της 5ης. Στο τέλος του ημιχρόνου, ο τραυματίας γκράουρ πέρασε στο ματς και βρέθηκε απέναντι από τον σωτηρίου όμως το σημαιάκι του βοηθού σηκώθηκε και η φάση τελείωσε ως οφσάιντ. Υποδέχεται τον οφη, με τον οποίο έχει καλή παράδοση τελευταία, ωστόσο η ομάδα της κρήτης η αελ έχασε από τον παναιτωλικό στο αγρίνιο και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Δείτε πως θα αγωνιστούν αελ και οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts.

Με καστάνιος στον τελικό με αελ. Έξαλλος ο κούγιας με κομίνη, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο. Δείτε πως θα αγωνιστούν αελ και οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts. Σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις, οφη και αελ έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «γεντί κουλέ», με τους κρητικούς να χάνουν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην εξάδα και τους «βυσσινί» να. Το όνειρο του γιώργου δώνη να δει την αελ στον τελικό του κυπέλλου (5η μαΐου) παραμένει ζωντανό.

Ael Ofh To Kanali Toy Agwna Sportime Gr
Ael Ofh To Kanali Toy Agwna Sportime Gr from www.sportime.gr
Με καστάνιος στον τελικό με αελ. Η αελ απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με. Ένα από τα πλέον σημαντικά ματς για την παραμονή διεξάγεται στο αλκαζάρ, όπου η αελ υποδέχεται στις 17. Οχτώ σερί ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι, από νίκη… σωτηρίας προέρχονται οι φιλοξενούμενοι. Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό το σημαντικό ματς στο αλκαζάρ. Σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις, οφη και αελ έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «γεντί κουλέ», με τους κρητικούς να χάνουν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην εξάδα και τους «βυσσινί» να. Γενικά η αελ ήταν ακίνδυνη επιθετικά και ο οφη ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Η αποστολή του οφη για το παιχνίδι με την αελ.

Τα είχε όλα το παιχνίδι στο ηράκλειο!

Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα ανάμεσα στην γηπεδούχο αελ και τον οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts της super league, με τις δύο ομάδες να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με. Οχτώ σερί ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι, από νίκη… σωτηρίας προέρχονται οι φιλοξενούμενοι. Στόχος για τον οφη η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Δείτε πως θα αγωνιστούν αελ και οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts. Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό το σημαντικό ματς στο αλκαζάρ. Με καστάνιος στον τελικό με αελ. Η αελ απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με. Ένα από τα πλέον σημαντικά ματς για την παραμονή διεξάγεται στο αλκαζάρ, όπου η αελ υποδέχεται στις 17. Ο οφη υποδέχεται το σάββατο (06/03, 15:00) την αελ, στο γήπεδο «θεόδωρος βαρδινογιάννης» παρακολουθείστε μέσα από το το ekriti.gr live την εξέλιξη της κρίσιμης αναμέτρησης του οφη με την. Όφη και αελ αναμετρούνται στο ηράκλειο σ' ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη της ουράς. Υποδέχεται τον οφη, με τον οποίο έχει καλή παράδοση τελευταία, ωστόσο η ομάδα της κρήτης η αελ έχασε από τον παναιτωλικό στο αγρίνιο και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Τον οφη υποδέχεται σήμερα η αελ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος των play out της super league 1, σε ένα ματς ζωής και θανάτου (17:15 novasports 1). Η αποστολή του οφη για το παιχνίδι με την αελ.

Το όνειρο του γιώργου δώνη να δει την αελ στον τελικό του κυπέλλου (5η μαΐου) παραμένει ζωντανό. Ο οφη απείλησε πρώτος στο 52' με δυνατό σουτ του στάικου, το οποίο και απέκρουσε ο νάγκι. Ένα από τα πλέον σημαντικά ματς για την παραμονή διεξάγεται στο αλκαζάρ, όπου η αελ υποδέχεται στις 17. Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό το σημαντικό ματς στο αλκαζάρ. Τον οφη υποδέχεται σήμερα η αελ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος των play out της super league 1, σε ένα ματς ζωής και θανάτου (17:15 novasports 1).

Proistoria Ael Ofh Larisanew
Proistoria Ael Ofh Larisanew from 4.bp.blogspot.com
Τα είχε όλα το παιχνίδι στο ηράκλειο! Τον οφη υποδέχεται σήμερα η αελ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος των play out της super league 1, σε ένα ματς ζωής και θανάτου (17:15 novasports 1). Όφη και αελ αναμετρούνται στο ηράκλειο σ' ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη της ουράς. Σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις, οφη και αελ έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «γεντί κουλέ», με τους κρητικούς να χάνουν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην εξάδα και τους «βυσσινί» να. Γενικά η αελ ήταν ακίνδυνη επιθετικά και ο οφη ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Δείτε πως θα αγωνιστούν αελ και οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts. Οχτώ σερί ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι, από νίκη… σωτηρίας προέρχονται οι φιλοξενούμενοι. Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες για το ματς της λάρισας με τον οφη, στο πλαίσιο της 5ης.

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό το σημαντικό ματς στο αλκαζάρ.

Το όνειρο του γιώργου δώνη να δει την αελ στον τελικό του κυπέλλου (5η μαΐου) παραμένει ζωντανό. Όφη και αελ αναμετρούνται στο ηράκλειο σ' ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη της ουράς. Με καστάνιος στον τελικό με αελ. Ο οφη απείλησε πρώτος στο 52' με δυνατό σουτ του στάικου, το οποίο και απέκρουσε ο νάγκι. Στο τέλος του ημιχρόνου, ο τραυματίας γκράουρ πέρασε στο ματς και βρέθηκε απέναντι από τον σωτηρίου όμως το σημαιάκι του βοηθού σηκώθηκε και η φάση τελείωσε ως οφσάιντ. Γενικά η αελ ήταν ακίνδυνη επιθετικά και ο οφη ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Τα είχε όλα το παιχνίδι στο ηράκλειο! Οφη και λάρισα έχασαν ευκαιρίες αλλά δεν. Οχτώ σερί ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι, από νίκη… σωτηρίας προέρχονται οι φιλοξενούμενοι. Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα ανάμεσα στην γηπεδούχο αελ και τον οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts της super league, με τις δύο ομάδες να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με. Τον οφη υποδέχεται σήμερα η αελ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος των play out της super league 1, σε ένα ματς ζωής και θανάτου (17:15 novasports 1). Ο ποδοσφαιριστής του οφη είδε εκτός θέσης τον κρίστινσον και με βολέ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Ο οφη υποδέχεται το σάββατο (06/03, 15:00) την αελ, στο γήπεδο «θεόδωρος βαρδινογιάννης» παρακολουθείστε μέσα από το το ekriti.gr live την εξέλιξη της κρίσιμης αναμέτρησης του οφη με την.

Το όνειρο του γιώργου δώνη να δει την αελ στον τελικό του κυπέλλου (5η μαΐου) παραμένει ζωντανό. Ένα από τα πλέον σημαντικά ματς για την παραμονή διεξάγεται στο αλκαζάρ, όπου η αελ υποδέχεται στις 17. Με το «τρίποντο» αυτό ο οφη έφτασε τους 15 βαθμούς. Δείτε πως θα αγωνιστούν αελ και οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts. Ο οφη υποδέχεται το σάββατο (06/03, 15:00) την αελ, στο γήπεδο «θεόδωρος βαρδινογιάννης» παρακολουθείστε μέσα από το το ekriti.gr live την εξέλιξη της κρίσιμης αναμέτρησης του οφη με την.

Ael Ofh 0 1 Oi Faseis Apo To Alkazar Binteo Sport365 Kalamata
Ael Ofh 0 1 Oi Faseis Apo To Alkazar Binteo Sport365 Kalamata from sport365.gr
Τον οφη υποδέχεται σήμερα η αελ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος των play out της super league 1, σε ένα ματς ζωής και θανάτου (17:15 novasports 1). Στόχος για τον οφη η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Με το «τρίποντο» αυτό ο οφη έφτασε τους 15 βαθμούς. Ο οφη απείλησε πρώτος στο 52' με δυνατό σουτ του στάικου, το οποίο και απέκρουσε ο νάγκι. Υποδέχεται τον οφη, με τον οποίο έχει καλή παράδοση τελευταία, ωστόσο η ομάδα της κρήτης η αελ έχασε από τον παναιτωλικό στο αγρίνιο και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο οφη υποδέχεται το σάββατο (06/03, 15:00) την αελ, στο γήπεδο «θεόδωρος βαρδινογιάννης» παρακολουθείστε μέσα από το το ekriti.gr live την εξέλιξη της κρίσιμης αναμέτρησης του οφη με την. Γενικά η αελ ήταν ακίνδυνη επιθετικά και ο οφη ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Το όνειρο του γιώργου δώνη να δει την αελ στον τελικό του κυπέλλου (5η μαΐου) παραμένει ζωντανό.

Ο ποδοσφαιριστής του οφη είδε εκτός θέσης τον κρίστινσον και με βολέ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Με το «τρίποντο» αυτό ο οφη έφτασε τους 15 βαθμούς. Ένα από τα πλέον σημαντικά ματς για την παραμονή διεξάγεται στο αλκαζάρ, όπου η αελ υποδέχεται στις 17. Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες για το ματς της λάρισας με τον οφη, στο πλαίσιο της 5ης. Γενικά η αελ ήταν ακίνδυνη επιθετικά και ο οφη ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Υποδέχεται τον οφη, με τον οποίο έχει καλή παράδοση τελευταία, ωστόσο η ομάδα της κρήτης η αελ έχασε από τον παναιτωλικό στο αγρίνιο και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Τα είχε όλα το παιχνίδι στο ηράκλειο! Με καστάνιος στον τελικό με αελ. Σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις, οφη και αελ έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «γεντί κουλέ», με τους κρητικούς να χάνουν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην εξάδα και τους «βυσσινί» να. Η αελ απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με. Τον οφη υποδέχεται σήμερα η αελ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος των play out της super league 1, σε ένα ματς ζωής και θανάτου (17:15 novasports 1). Ο οφη υποδέχεται το σάββατο (06/03, 15:00) την αελ, στο γήπεδο «θεόδωρος βαρδινογιάννης» παρακολουθείστε μέσα από το το ekriti.gr live την εξέλιξη της κρίσιμης αναμέτρησης του οφη με την. Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα ανάμεσα στην γηπεδούχο αελ και τον οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts της super league, με τις δύο ομάδες να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με. Το όνειρο του γιώργου δώνη να δει την αελ στον τελικό του κυπέλλου (5η μαΐου) παραμένει ζωντανό.

Post a Comment

Previous Post Next Post